De zomer is in aantocht!

Om dit te vieren lanceren wij vanaf vandaag de suede heren loafer. Afgeleid van onze succesvolle mocassins, maar met een eigen identiteit;

De suede heren loafer van Moca & Moca helpt jou de zomer tot een succes te maken.

suede heren loafer van Moca & Moca
De suede heren loafer van Moca & Moca, volledig met de hand gemaakt.

Ga je overdag zeilen met vrienden en daarna een terrasje bezoeken? De loafer zorgt ervoor dat je goed gestyled bent, ongeacht de gelegenheid. Onze loafer is met de hand gemaakt, bestaat in zijn geheel uit suède en is voorzien van enkele opvallende details. En dat voor een betaalbare prijs.

De loafer is een kenmerkend stukje geschiedenis. Waar de instappers eerst gewone casual schoenen waren, zijn ze nu populairder dan ooit. Dit zit ‘um in het feit dat de loafer tegenwoordig bij alle gelegenheden gecombineerd kan worden. Door de details en allerhande kleuren is de loafer zowel formeel als casual.

Onze nieuwe loafer beschikt over een houten zool en komt in 2 uitvoeringen. Zo kan je kiezen tussen een variant met een flosje op de wreef of  een variant met een penny band over de wreef. De schoen biedt een luxe uitstraling en past daardoor perfect in het rijtje tussen onze andere mocassins.

De loafer is een mooie aanvulling voor onze huidige collectie en komt er in verschillende kleuren.