Ken_stoffers_mocassins_navy-blue

Hoe wordt het bestelde product bezorgd?

Het product zal verzonden worden via PostNL. Mocht het zo zijn dat u ten tijde van de bezorging niet in staat bent het product aan te nemen, zal het een dag later nogmaals worden aangeboden. Mocht u dit keer ook niet in staat zijn het product aan te nemen, dan kunt u het product afhalen bij het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt.

Is de prijs inclusief BTW?

Ja, alle prijzen die vermeld staan op deze website zijn inclusief BTW.

Kan het zijn dat een product niet op voorraad is?

Ondanks onze uiterste oplettendheid kan het ooit voorkomen dat de voorraad op de website niet kloppend is. Mocht hier sprake van zijn zal u een bericht van ons ontvangen en zal de betaling teruggestort worden op uw rekening.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Voor alle artikelen op deze website geldt een levertijd van 1 t/m 3 werkdagen.

Wat is de pasvorm van de schoen?

De schoen zal zeker in het begin strak om de voet zitten, dit is echter wel nodig omdat er geen veters in de schoen zitten. De schoen gaat wat comfortabeler om de voet zitten na een aantal keer dragen. Het suède materiaal loopt iets uit waardoor de schoen zich naar uw voet vormt.

Wat moet ik doen als het betalen niet lukt?

Op het moment dat het desbetreffende bedrag niet van uw rekening wordt afgeschreven of u geen bevestiging van de bestelling heeft ontvangen, verzoeken wij u nogmaals de bestelling te plaatsen. Mocht dit ook niet lukken kunt u contact opnemen met de klantenservice.
De klanten service vindt u onderaan de website.

Wat moet ik doen als het geleverde product niet overeenkomt met het bestelde product?

Op het moment dat een product niet overeenkomt met het bestelde product dient u dit te retourneren en aan te geven op de pakbon. Wij zullen het juiste product zo snel mogelijk naar u verzenden en de gemaakte kosten voor het retourneren binnen 10 dagen op uw rekening storten.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb over een product?

Op het moment dat u een klacht heeft over een bij ons aangeschaft product zullen wij u verzoeken contact op te nemen met de klantenservice. Wij zullen deze klacht in behandeling nemen en zoeken naar een passende oplossing. Indien mogelijk wordt het product vergoed of vervangen.
De klantenservice vindt u onderaan de website.

Wat zijn de verzendkosten?

De kosten voor het verzenden van een product zijn volledig gratis.
Mocht u het product door bepaalde omstandigheden willen retourneren, dan dient u dit binnen 14 dagen te doen. De kosten voor het retourneren van een product zijn voor eigen rekening.